Marco Personeelsdiensten
/


Qualified staff with a quality guarantee

 

VCA

VCA is een beheersysteem voor arbeidsveiligheid in bedrijven dat wordt toegepast in Nederland. De afkorting VCA staat voor Veiligheid Gezondheid Milieu Checklijst Aannemers. Een van de basisvereisten van het VCA systeem is het bezitten van een VCA-certificaat door werknemers en toeleveranciers.

VCA is een veelzijdig programma dat behalve arbeidsveiligheid ook hulp biedt aan bedrijven bij het beheren van bescherming van de gezondheid en het milieu en aan werknemers bij het uitvoeren van werk op een veilige manier. Bedrijven die het VCA systeem implementeren, vergroten de arbeidsveiligheid van hun werknemers en beperken het aantal ongevallen.


  • Het VCA Basic-Certificaat is bedoeld voor lijnmedewerkers. De cursus duurt 10 uur, het examen duurt ca. 60 minuten en bestaat uit 40 vragen. De cursus is uitsluitend beschikbaar in het Nederlands en Pools.

      Prijs voor de cursus inclusief examen: € 175,00 excl. BTW

  • Het VCA VOL-certificaat is bedoeld voor leiders, managers en personen met eigen bedrijf. De cursus is uitsluitend beschikbaar in het Nederlands en Pools.

      Prijs voor de cursus inclusief examen: € 190,00 excl. BTW